BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA ĆE SVEDOČITI PROTIV TRAMPA? Ova cica mu može DOĆI GLAVE, gledajte kako BRUTALNO IZGLEDA (FOTO)
Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/Yuri Gripas / POOL

suđenje

BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA ĆE SVEDOČITI PROTIV TRAMPA? Ova cica mu može DOĆI GLAVE, gledajte kako BRUTALNO IZGLEDA (FOTO)

Isplata novca Karen Mekdugal ne podleže krivičnoj istrazi, ali tužilaštvo smatra da će njeno svedočenje utvrditi Trampov obrazac ponašanja

Objavljeno: 16:43h

Bivša Plejboj zečica Karen Mekdugal (53) moći će da svedoči na suđenju Donaldu Trampu, bivšem predsedniku Amerike, koji je optužen da je novac namenjen kampanji isplatio Stormi Danijels, bivšoj porno zvezdi kako bi ćutala o njihovoj aferi.

Tokom izbora porote za suđenje pred sudom na Menhetnu, sudija Huan Merčan je doneo odluku da Karen može da svedoči protiv Trampa.

Kako prenosi Dejlimejl, bivša manekenka tvrdi da je imala aferu sa Trampom koja je trajala deset meseci i da joj je pet meseci uoči predsedničkih izbora u novembru 2016. kompanija "American media Inc", koja izdaje poznati tabloid "National Enquirer" isplatila 150.000 dolara za ispovest ali da njena priča nikada nije objavljena. Ova afera je postala poznata široj javnosti kasnije 2016. godine kada je Karen dala intervju za "The Vall Street Journal". Tramp je u više navrata demantovao njene navode. Isplata novca Karen Mekdugal ne podleže krivičnoj istrazi, ali tužilaštvo smatra da će njeno svedočenje utvrditi Trampov obrazac ponašanja. Tod Blanš, advokat bivšeg predsednika, pokušava da ospori ove navode pod izgovorom da se radi o privatnom porodičnom životu.

Karen Makdugal
Karen Makdugalfoto: PrintScreen/ YouTube/ CNN

Sudija Merčan je naveo da porota ne mora da bude obaveštena o periodu kada se ova navodna afera dogodila. Karen Mekdugal tvrdi da su ona i Tramp imali aferu tokom perioda od deset meseci dok je njegova treća supruga Melanija bila u drugom stanju. U intervjuu iz prošle godine ona je istakla da se ne radi o usputnoj aferi:

- Ja sam bila zaljubljena u njega i on u mena. Znam to jer mi je stalno ponavljao kako me voli. Govorio bi mi "Ti si moja i volim te". Nismo se krili pred njegovim prijateljima. U javnosti me prikazuju kao nezadovoljnu ženu ali ja to nisam - rekla je Karen i otkrila kako je afera okončana:

- Razmišljala sam o tome kako da izađem iz te veze. Jedan rođak je došao u grad i izašli smo u bar i tamo sam upoznala ljupkog čoveka po imenu Brus.

U pitanju je holivudska zvezda Brus Vilis, sa kojim je Karen uslikana nekoliko meseci kasnije na odmoru u Italiji. Njih dvoje su šest meseci bili u vezi.

Nisam varala Trampa. Zašto bih ostala sa oženjenim muškarcem kada je Brus bio fin i slobodan" dodala je bivša "zečica".

Kompanija "American Media Inc" je priznala da su njene isplate izvršene kako bi se pomoglo Trampu u predizbornoj kampanji. U pitanju je poznata praksa "uhvati i ubij", kojom se sprečava da neželjene priče izađu u javnost. Majkl Koen, Trampov bivši advokat, koji je učestvovao u isplati novca Stormi Danijels, snimo je razgovor sa klijentom u kome se diskutuje o isplati za Karen Mekdugal. U jednom trenutku na snimku Tramp pita - Koliko moramo da platimo za ovo, 150? Misleći na 150.000 dolara. Ukoliko bude bio osuđen Trampu preti četiri godine robije.

Karen Mekduga
Karen Mekdugafoto: Splash News / Splash / Profimedia

Karen je odrasla u Mičigenu. Bila je jedno od petoro dece u porodici. Radila je kao vaspitačica u predškolskom, kada se posle operacije povećanja grudi prijavila na reviju kupaćih kostima. Ta revija joj je otvorila put do Plejboja gde je izabrana za "zečicu" decembra 1997, a ubrzo je dobila i nagrade za najboljeg modela 1998. i 2001. Implante iz grudi je izvadila 2016. zbog zdravstvenih problema. Tramp i ona su se navodno upoznali na zabavi koju je Hju Hefner organizovao u svojoj vili u Los Anđelesu.

- Celo veče me je pratio kao štene na toj zabavi - rekla je Karen u jednom ranijem intervjuu.

Bonus video:

02:36

NETANJAHU ĆE POKOPATI BAJDENA I DEMOKRATE DA BI OSTVARIO CILJ! Vujičić: Tramp će ih potući do nogu ukoliko ne uvezu izbeglice

(Espreso/Telegraf/DailyMail/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.